Fredag 28 augusti.
Tre dagar sen jag fick lön och det är inte mycket kvar av den. :( Och ändå har vi inte fått vår telefonräkning än - gruvar mig för den dagen.
Har börjat sköta mina bankärenden via Internet och tycker att det funkar ganska smidigt, ibland. Vissa dagar och tider på dygnet är det så otroligt segt så man kan undra hur mycket pengar som tickar iväg medan man försöker logga in.

Är nu en av mammorna i mammaringen - och det känns helt okej.

Tisdag 25 augusti.
Fick sån lust att göra om nånting på mina sidor i går natt när jag kom hem från jobbet - så jag tog och gjorde om mitt klotterplank. Det svarta var för dystert, mina sidor ska ju vara glada och pigga. Så nu provar jag med den här ljusgröna färgen ett tag och känner efter... Underligt nog verkar min kreativitet vara på topp just nattetid, synd bara att man är så trött vid den tiden på dygnet.

Äntligen har min nätvän Käthy (tillsammans med sin Christer) lagt ut sin hemsida på nätet. Kolla in hennes gulliga barn och skriv en rad i gästboken.

Måndag 24 augusti.
Ännu en liten utmärkelse har trillat in, det var Iren som tyckte om mina sidor. Tack.

Håller på att göra en ny sida som går under namet Mitt snickeri. Där tänker jag skriva lite om hur jag går till väga när jag gör hemsidor, vilka program jag använder och varför... Har egentligen lust att göra om fler sidor, testa det där med frames. Men jag är för trött - det får bli en annan gång.

Anledningen till min trötthet är: a) sviterna efter surströmmingsfesten (i lördags) sitter kvar, och b) klev upp tidigt i morse - mina barn bestämde det.
Jag lämnade dem på dagis i morse (första dagen), gick sen hem för att sova en timme eller två eftersom jag jobbade kväll i går. Vid lunchtid ringde dagispersonalen. Hjälp. vad är det för fel nu då?, hann jag tänka. Men hon ville bara meddela att allt hade gått så bra och att både Simon och Tobias hade ätit 1,5 skivor blodpudding var. *ler stolt* Det är mammas pojkar det.

17 augusti.
Har fått min första utmärkelse. Tack Åse och tvillingarna för den. Du hittar den på sidan som heter Ringar och utmärkelser - hoppas förstås att det kommer fler. :)
Skilda världar har börjat om igen, men tiden (19.30) är inge vidare - precis när grabbarna ska sova. :( Undrar om TV4 kan skjuta lite på programmet om jag frågar snällt.

15 augusti.
I kväll tänker vi tidigarelägga surströmmingspremiären. *mmmm* En av mina absoluta favoriträtter. :) Det enda negativa med just premiären är att när den infaller vet man att hösten står bakom hörnet. Har även börjat tända alla smålampor i fönstren ganska tidigt om kvällarna - ytterligare ett tecken på att vi går mot mörkare tider.

Vår dator är nyrenoverad, alla program är ominstallerade. Frustrerande att sånt som datakraschar finns, allra helst när man inte är så flitig på att säkerhetskopiera. Spara, vad är det?

10 augusti.
*snörvel och prosit*  Anna är rejält förkyld. Stackars mig. Men fick nu anledning att prova den nya febertermometern som man bara stoppar i örat och trycker på knappen. På en sekund fick jag veta att min kroppstemp ligger på över 38 grader. *snörvel* Oj, oj, oj. Jag fick alltid chips och cocacola av mamma när jag var liten och sjuk. Spelade ingen roll om det var magsjuka eller förkylning, det hjälpte mot allt. Vad är Kan-Jang jämfört med en slurk cocacola? Skål!

5 augusti.
Den lilla semestertrippen är över och jag är tillbaka på jobbet. Känns BRA. Nu börjar vardagen igen, och vad är det för mening med att vara ledig när det bara regnar?

Har sett min hemsida i Netscape på Mac och jag ville bara gråta. Verdana går inte att läsa och stilen byts ut mot en puttig Times... Håller därför på att gå tillbaka till Geneva på alla sidor. Trist, gillade verkligen Verdana.
Nu när jag börjar arbeta vid Mac igen så känns det helt rätt med PC hemma. Större och rejälare, liksom.