24 juli.
Läste en radda med tips och råd till hemsidessnickaren som sa att man inte ska göra om utseendet på sidorna för ofta, det förvillar den återkommande surfaren och han kommer inte tillbaka igen... Va? VA? Det är ju det som är tjusningen med hela grejen - att göra nya och förhoppningsvis bättre sidor. Eftersom jag förmodligen inte har så där jättemånga "återkommande surfare" till min sajt så skiter jag i alla regler och gör om några sidor: Nu är detsidorna om och som fått ett nytt och renare utseende. Bort med bubblorna bara! Ett par nya bilder finns också att titta på.

Den stora packningen inför den lilla semestertrippen har börjat. Det gäller att tänka på allt, vi får inte glömma något. Va? Går det att köpa välling och blöjor på andra ställen än Odenhallen i Östersund. Åh, fan.
Vi åker norrut, mot skogen och myggen. Jippi! Ser inte direkt fram mot resan, det är mer en social gärning än en nöjestripp. ;-) Återkommer med alla smaskiga (?) detaljer efter hemkomsten om drygt en vecka. Då börjar jag förresten att jobba igen - då ska man äntligen få tid att göra allt man inte hinner när man är mammaledig.


20 juli.
Kan bara konstatera att våra köksskåp inte håller för hårda tag. I ett väldigt ilsket ögonblick sparkade jag hälen HÅRT mot skåpet, och vips - ett stort hål i luckan! Snabbt hade jag fixat ännu ett renoveringsobjekt. Annars har jag haft några bra dagar. Mormor och morfar ville rå om barnbarnen själva så Anna var ensam i ett par dagar. Det kändes som innan jag fick barn, jag gjorde det jag hade lust med och struntade i det som kändes trist.Läste länge, satt ännu längre framför datorn och lagade ingen mat. Tack för det, McDonalds. Men när en dag gått längtade jag efter grabbarna så det gjorde lite ont.
Har även tillbringat en hel dag på IKEA i Sundsvall. Köpte några små hyllor, en knallorange ram och en ny diskettlåda. På köpet fick jag ont i fötterna... Äh, smällar man får ta.


16 juli.
Jaha, så har man fått Haléns vinterkatalog. Dags att ladda upp med varma kläder inför kommande säsong... Men vadå? Har ju inte ens lagt undan barnens vinterjackor än. :-(

Har skaffat mig en ny editor, en gratis!! (snål-anna) HomeSite. Fungerar bra. Använde en WYSIWYG-editor förut, lätt att använda men av koderna blev det mest KAOS. Så nu snickrar jag på riktigt igen och det är SÅ kul. Testade programmet och ingånssidan är resultatet.


13 juli.
I dag har vi trotsat den svenska sommaren - gått på zoo i regn och rusk. Såg inte så mycket, de kloka djuren gömde sig undan regnet... Och mina söner kallade allt på fyra ben för vovve. Kul ändå.

Känns som en evighet till lön. *suck*.

7 juli.
...regn, regn, regn... Snacka om deprimerande väder. Finns det något piller som hjälper mot den svenska sommaren?
Köpte en ny lagerhylla som hamnade under trappen. Det är ändå där pojkarnas alla leksaker hamnar så jag tänkte: Varför inte sätta prylarna på en hylla så blir det betydligt lättare att dammsuga. Sen blev det till att skruva och skruva och skruva. Naturligtvis var hyllan för hög, glömde mäta först *suck*. Då blev det till att såga. Upptäckte snabbt att hyllan blev Simons och Tobias nya klätterställning. Skruvade igen - fast hyllan i väggen. Men nu är den på plats. Tur att man är händig. :-)
Är från och med i dag medlem i Tjejringen. Kul!
5 juli 1998.
Om jag nångång pratar om att byta yrke och satsa på en karriär som målare: Stoppa mig!! Vi håller på att måla om vårt lilla fritidshus på Rödön och det är så fruktansvärt TRÅKIGT *suck*. Men det blir bra. Rött hus med vita knutar, fönster och fönsterluckor. Vårt lilla torp...

Bara en månad kvar till pojkarna börjar på dagis. Det känns som om det är då vardagen börjar på riktigt. Lämning och hämtning, passa tider, packa kläder... En bra sak med dagis är förstås att grabbarna får lära sig lite nya sånger och lekar. Tror att de är rätt less på att höra Blinka lilla- och I ett hus vid skogens slut-sångerna. Men det är ju de enda jag kan. :-)

2 juli 1998.
Uppkopplad och insnöad!? Tiden går så fort när man är uppkopplad. Tänker hela tiden: jag ska bara kolla den sidan sen ska jag diska, eller jag ska bara söka efter... sen ska jag borsta tänderna, jag ska bara... och vips är klockan mittinatten och det är bara i mitt fönster det lyser i hela kvarteret. Och telefonräkningen ska vi inte ens nämna, jag får så dåligt samvete. :-(
Men att jobba med hemsidan och göra egna små illustrationer, fixa och fippla är SÅ kul. Förmodligen kommer jag aldrig bli nöjd med sidorna, jag får så många idéer när jag surfar runt, runt, runt...

Jag och barnen har SF (sambofritt). Lars är i de djupa skogarna i norraste Jämtland och kopplar nåt. Vet inte vad. Kändes lite tomt i sängen i går kväll så jag hämtade Tobias, trots att han sov skönt i sin egen säng. Strax efter vaknade Simon och gjorde oss sällskap. Trångt och bra. *myyys*

1 juli 1998.
Nu har årets Storsjöyra börjat i Östersund. En vecka när hela stan fylls av en märklig feststämning, nästan lite osvenskt. Alla människor är vänliga och glada, gatorna fulla av förhoppningsfulla knallar och popcornförsäljare.
För min del fick jag smaka på yrseln i går kväll när vi tillbringade kvällen på Storsjöstråket. Några av stadens krogar och matställen flyttar ut till "hamnen" och där bjuds man på öl och kulinariska läckerheter. Själva artistdelen av Yran börjar inte förrän till helgen, men då blir det till att stanna hemma eftersom alla barnvakter befinner sig på festen.
Ett stort plus på årets festival är att de nödvändiga bajamajorna är bemannade med grönklädd personal som dirigerar de långa köerna och som talar om för en att tvätta händerna med en våtservett efter uträttat ärende. Kanon!

27 juni.
Nyrenoverat! Jag har suttit några kvällar framför datorn och jobbat fram ett nytt utseende på mitt hem på nätet. Innehållet är inte förändrat nämnvärt, länksidan har fått namnet Utgång och jag har en ny sida som heter Ingång. Annars är väl bubblorna till höger det nyaste. Och dem tycker jag om :-)
Nu hoppas jag på många inlägg i gästboken och ett och annat e-mail angående sidorna. Bra eller dåligt?

27 juni.
I dag har min duktige sambo kokat sylt medan jag tvättade bilen. Ombytta roller, liksom.

24 juni.
Nu anser jag mig redo att visa upp mina sidor i lite större omfattning. Därför har jag gått med i Idas ring för svenska tjejer och hoppas att några trevliga människor ska komma och hälsa på hemma hos mig. Men tyvärr har inte ringmostern lagt in mig i ringen än. Jag väntar.
Jag har även anmält mig till mammaringen. (Jag är inte bara tjej, jag är mamma oxå). Men där var det kö och jag ställer mig snällt sist i den.

24 juni.
Mina sidor har utökats, jag har gjort en alldeles egen om mina söner förstås. Den heter Våra änglar - senaste nytt.Här planerar jag att skriva om vad grabbarna hittar på för bus och skryta om deras senaste framsteg som små människor. Tanken är att jag ska uppdatera relativt ofta. (Allting är ju relativt).

22 juni.
Hemma igen. Den första riktigt långa resan med grabbarna gick ganska bra. Lite åksjuka blev de allt, på vägen hem igen kräktes båda SAMTIDIGT. Snacka om telepati, eller vad det nu kan vara.

22 juni.
Jag har testat Extrafilms erbjudande med att få fotografierna både på diskett och som vanliga kopior. Inte så där jättebra kvalitet, men det kan nog ha något att göra med fotografen. Nu är det risk för att hela familjealbumet hamnar på hemsidan... Närå, jag ska tygla mig. :-)