Måndag 30 november
Fruktansvärt. På egen risk.

Söndag 29 november
Karusell och klappar. Det hann vi med i dag på skyltsöndagen. Det kändes något kommersiellt när man först ska betala tomten för klappen, sen låtsas att den snälle mannen i skägg är så snäll och ger bort paket. Men är man en småbarnsfamilj så är man, det är bara att hänga med i traditionerna.

Nu har jag gått med i Dagbok på nätet, Annika Tigers samling för alla dagboksskrivare. Jag blev nr 157, tror jag. Det är inte klokt vad många som väljer att öppna sina hjärtan så att alla kan ta del av det. Är pappersdagboken utrotningshotad? Och när jag ändå höll på så gick jag med i reloaders ring också, eller jag har åtminstone ställt mig i kö...

Missade Robinson i lördags men jag har hört att Magnus åkte ut. Än så länge stämmer ryktet.

Nya cd-skivor:
 • Den Flygande Holländaren 2. För att jag gick på reklamen.
 • Songs from Ally McBeal (Vonda Shepard). Nu när serien har slutat får jag nöja mig med musiken.

  Fredag 27 november
  Vem vinner Robinson? Susanne var det tydligen inte - hon röstades ju bort. Och Kerstin är inte heller kvar, det hade väl varit kul om geten vann!? Men nu vet jag vem det är. Kanske. Ägaren till den här sidan säger sig iallafall avslöja vinnaren. Vi får väl se...


  Fick lite nya foton på familjen i dag. Sommarbilderna. Som vanligt var det bara på grabbarna - varenda bild. Kan inte låta bli att lägga ut bilden som visar när grabbarna slåss om gräsklipparen, vi har bara en och om denna är det en ständig kamp.Envisast vinner.

  Onsdag 25 november
  För första gången på många år ser jag fram emot första advent och framför allt skyltsöndag. Faktiskt. Jag har inte varit på stan en skyltsöndag på många år men nu ska det ske - med mina barn och sambon. Det ska bli tomtar, ballonger, glögg och pepparkakor och annat sånt obligatoriskt och rött och glittrigt.

  Lönen dök upp på kontot i dag och jag köpte lussebullar för att fira detta!! Årets första lussebullar men absolut inte de sista. *mmmm*

  Lördag 21 november
  Efter två timmars gråt har Simon äntligen somnat. Han brände den lilla fingertoppen på strykjärnet, stackarn, och han har haft så ont. Trollet...

  Det regnar isbitar ute, alltså underkylt regn, och vägarna är som isbanor. Tror att jag stannar inne i dag.

  Virusvarningar gillar jag inte. Speciellt den där win a holiday-varningen som pluppar upp i mailboxen varannan dag nu. Funderar på att filtrera bort det i mejlprogrammet. Bort, bort!

  Lördag betyder Robinsonkväll. Jag tror att Birgitta åker ut i kväll, eller Sophie, kanske Magnus men knappast Alex. Hmmm. Är det någon som vet vem som vinner så mejla mig. Jag är så nyfiken. Och Harald vägrade ju avslöja sanningen när han var gäst hos Luuk. Konstigt.

  På tal om Luuk så var även Madonna gäst i senaste programmet. När de lekte Arga Leken skämdes jag lite över att vara svensk. Lite.

  TIsdag 17 november
  Och nu är jag stolt ägare till Bo Kaspers Orkesters nyaste skiva: I centrum. Som född norrbottning är det ett måste att lyssna på denna softa, mjuka, mysiga musik. Tycker iaf jag.

  Söndag 15 november
  Eftersom alla affärer börjat sin julskyltning och julpyntsförsäljning vill jag inte vara sämre, därför har jag lagt in en bild på Rudolf till höger. *mmm* Julstämning? Tja, jag drack faktiskt min första glögg, med massa mandel i, förra veckan och jag vet att jag borde tänka på alla julklappar som ska köpas. Mamma föreslog en jul i bokens tecken, alltså bara platta paket. Ja, varför inte? Böcker till barnen är ju aldrig fel och det är ju enormt skoj att köpa litteratur.
  Tror bara att jag måste köpa ett stort och hårt paket till sambon som helst av allt läser tidningar. *fnissar*

  Torsdag 12 november
  Nu var det ett tag sedan jag klottrade sist.
  Två anledningar:
 • Jag och mina barn har varit förkylda och torkat näsorna på varandra hela dagarna. Det tar tid, månitro.
 • Jag har även jobbat med en sida som presenterar medlemmarna på tvillinglistan. En mailinglista för tvillingföräldrar och andra tvillingintresserade. Ta gärna ett titt.

  Min sida om senaste nytt med grabbsen har äntligen uppdaterats.

  Måndag 2 november
  Känner mig frustrerad över att tiden aldrig räcker till. Disk, tvätt och städning - det går bara runt. När ska man hinna göra det där andra som borde göras men som alltidhamnar på undantag: Klistra in foton i album, skriva brev till vännerna - om man fortfarande har några kvar efter den långa tystnaden, klippa ut recepten från utrivna tidningsidor som snart fyller byrålådan, städa samma byrålåda, osv, osv... Hmm. Är det sånt som pensionärena gör?

  Nu är det verkligen vinter. Snön knastrar under skorna och bilen måste sopas ren från snö varje dag. Men det är bara sex månader kvar till maj.

  Nu börjar Ally McBeal - måste sluta!!