Fredag 25 september.
Lönen kom och lönen tog slut. Telefonräkningen har kommit, den som jag har gruvat mig för enormt. Och det gjorde jag rätt i, den var bara för mycket. Jag tar nya tag - och kopplar upp mig igen. :)

Har haft en trevlig tjejkväll på krogen, vi pratade, pratade, skvallrade, pratade. Bättre terapi än en tjejmiddag finns nog inte.

Jag har ännu inte sett Mannen som kunde tala med hästar. Jag vill så det värker, får jag så dör jag. Eller hur det nu var.

Grabbarna är inne på sin tredje snoriga vecka och jag har ont i halsen. Dagismiljön kan man lita på i alla väder, alla virus ska testas på både barn och föräldrar.

Långkalsonger och vintermössa till grabbsen inhandlade. Nu saknas bara vinterskor och bävernylonhandskar så är vintergarderoben komplett. Undrar om jag hinner före den första snön?

En sak till bara innan jag slutar för idag: Jag hatar att skrapa rutan på bilen! Tack för ordet.

Måndag 21 september.
Dagen efter valet och jag är alldeles snurrig i huvudet efter alla procent och mandat hit och dit. Jag jobbade på tidningen under söndagskvällen när rösterna räknades - intensivt men spännande. Och nu är jag så trött. *gäsp*

Dagens tack 1: Går till mamma och pappa som har styckat och förpackat 25 kilo älgkött åt oss. Vad skulle jag göra utan dem? Förmodligen gå hungrig!
Dagens tack 2: Går till alla snälla människor som skriver så snällt i min gästbok. Nu är jag uppe i 114 besök sen i somras. Inte illa.

Onsdag 16 september.
Det har snöat i Kiruna, deprimerande... Snart kommer den vita varan hit. Om jag fick bestämma skulle vintern vara mellan december och april. Det måste ju vara snö på julafton och i april kan man få uppleva underbara vårdagar perfekt för långa skoterturer, men sen räcker det. Jag vill ha mer grönt gräs!

Har gått med i en ganska nystartad mailinglista för tvillingföräldrar, anmälde mig gjorde jag här.

Måndag 14 september
Nytt utseende på min klottersida igen. Hur ska detta sluta? Och hur kommer det sig attkreativiteten är på topp mittinatta? Mina tvillingsidor ser också lite annorlunda ut, ingen större revolution dock, bara lite ny färg på bakgrunden, typ.

Torsdag 10 september.
Ont i hjärtat. Det fick jag i morse när jag lämnade Simon och Tobias på dagis. Simon sprang direkt in bland barn och leksaker och glömde mamma, men Tobias släppte mig inte. Han satt i mitt knä, lutade huvudet mot mitt bröst, tittade upp på mig med sina stora blå ögon:
­ Gå inte ifrån mig mamma, verkade de säga. *hjääälp* Vad gör man? När jag till slut lyckades slita mig och lämnade honom tillsammans med den gulliga personalen så grät både han och jag...
(Men efter tio minuter lekte Tobias glatt med de andra barnen, fick jag veta senare.)

Har varit på en husvisning, mest för skojs skull - det är alltid kul att kolla hur andra bor. :) Men det är klart, med rätt pris och rätt läge är det möjligt att familjen Wikström/Sundkvist slår till. Men dock inte den här gången - en miljon pix för tre rum och kök på en nästan obefintlig tomt. âh nej!

Måndag 7 september.
Lusten att jobba med min hemsida går i vågor - och just nu är jag nere i en svacka. Inte kul, bara. Det enda jag kan koncentrera migpå nu är att klaga över hur det ser ut här hemma, torka grabbarnas näsor och fundera på vilket kakel som blir snyggast i köket. Ja, vi ska äntligen knacka ner det mörkbruna trista kaklet. Innan våren ska det vara gjort så vi har gått om tid att gruva oss. Planerar även att tapetseraom, skaffa nya bänkskivor samt nya handtag till skåpluckorna. Det blir nog bra, bara det blir gjort.

Jag tog en cykeltur i dag med grabbarna i cykelkärran, superpraktiskt. Synd bara att den här sommaren satt stopp för alla picknickplaner utomhus.

I kväll är det Ally McBeal på TV. 21.05 sitter jag i soffan och grabbarna sover sött. Ring inte då är du snäll.

Onsdag 2 september.
I dag har jag gått på stan igen. Samma sak som jag gjorde i går och i förrgår och i förrgårsgår... Jakten på höst- och vinterkläder åt trollen har börjat. Bävernylonoveraller, fleecekläder, mössa&vantar, galonhandskar, mm. Det är inte det billigaste och inte det roligaste. Och inte blev det bättre av att jag köpte en vinterjacka till mig själv för dyra pengar - nu har jag väl inte råd med overallerna. Suck.

För övrigt så längtar jag helt plötsligt till vintern så jag får börja använda min ursnygga svarta, vita och ljusblåa jacka.