SÖNDAG • 20091227

God fortsättning!

Tomten var väldigt givmild i år.
Han kom med ett stort paket till mig, innehållande en SYSTEMKAMERA! Jag måste ha varit superdupersnäll...

Så i julhelgen har jag fotat några vinterbilder med den nya fina kameran. Eftersom jag ännu inte kan några finesser, så sker allt på kamerans automatikläge.
Men nu har jag anmält mig till en fotokurs, så det kan bara bli bättre framöver.

Här är Gräftåvallen, julhelgen 2009:

[kommentera]

TORSDAG • 20091203

Sen sist...

Jiiiises. Varje gång jag skriver här så har det gått en månad till. Är det jag som är seg på att uppdatera, eller är det tiden som går så rysligt fort? ;)

Så har vi då vaccinerat oss till slut. Hela familjen. Måste komma ihåg barnens andra dos dock, så de inte har fått ett stick i onödan.

Hemmavid så är nya huset adventspyntat. Fint i många rum, inte lika kul i andra - man vill ju liksom ha fönstren målade och klara innan man tar itu med smyckandet. Men det blev mysigt, trots träbruna fönster.

Nya tv-rummet är nästan helt klart, förutom en andra målning av trappan. När det är klart kommer bilder, jag lovar.
Nu börjar projekt "kontor" på övervåningen. N måste få en dräglig arbetsplats, stackarn. Nu jobbar han bland prylar och bråte.

I helgen drar jag och N på en julklappsweekend till Sundsvall. Massor av shopping, hotellfrukost, casino och god mat. Yej!

Och så har jag varmkört symaskinen, det var ett tag sen. En ny väska är alltid bra att ha. Visst blev den ganska fin. Med foder och kardborre å allt. ;-)

[kommentera]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker