Snart drar vi

By Anna | april 5, 2012

Påskägg med tillhörande godis. Check.
Den traditionella lax- och kräftstjärtspajen. Check.
Alla den andra påskmaten som är ett måste på buffén. Check.
Flera hundra liter påskmust. Check.
Bensin till skotern. Check.

Om några timmar drar vi till fjällen. Syns där. Eller i Blåkulla.


2 Comments

Carrol Sible on 30 april, 2012 at 10:06.

Can I just say what a comfort to discover somebody who really understands what they are talking about online. You definitely know how to bring a problem when you have it.something that can help your website, yes you guess right it’s SEO. We offer our services for improving your visibility on search engines. Ormastorpsgatan 34 C 26535 Åstorp E-post info@greencheck.se

Zackary Davin on 30 april, 2012 at 10:36.

Efter vi läste detta inlägg har vi något som kan hjälpa din webbplats, ja du gissar rätt det är SEO. Vi erbjuder våra tjänster för att förbättra din synlighet på sökmotorerna.Green Check Ormastorpsgatan 34 C 26.535 Åstorp E-post info@greencheck.se