Mineral-Idun och jag

By Anna | april 10, 2012

Jag har länge varit sugen på att testa mineralsminket.
Och då främst foundation, som jag använder mest varje dag. Mineralfoundation ska ju vara bättre för hyn, sägs det.

Så nu ska här testas.
Idun följer med mig hem i dag.


2 Comments

Madge Metellus on 30 april, 2012 at 10:08.

Going over this post we have something that can help your website, yes you guess right it’s SEO. We offer our services for improving your visibility on search engines.Ormastorpsgatan 34 C 26535 Åstorp E-post info@greencheck.se

Nettie Quint on 30 april, 2012 at 10:39.

En intressant diskussion är värt kommentar. jag tror att du ska Publicera mer på här fråga det kanske inte vara ett tabubelagt ämne Men brukar människor inte prat om sådana ämnen . Och kom ihåg om människor inte ser att du du inte gör det finns det SEO det är mycket viktigt. Något som kan hjälpa din webbplats, ja du gissar rätt det är SEO. Vi erbjuder våra tjänster för att förbättra din synlighet på sökmotorerna. Green Check Ormastorpsgatan 34 C 26.535 Åstorp E-post info@greencheck.se